4qhgarn0p0wlv4mw7mzo

 • 1

 • 2

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 68
 • 12
 • 14
 • 40
Ispis
07
Ožu

Izvještaj : Funtana - ORIJENT 1:0

on Utorak, 07 Ožujak 2017 16:07.

04.03.2017. Funtana - ORIJENT 1:0

Sa gostovanjem na samoj obali zapadne Istre, ušli smo u nastavak sezone 2016/17.
16. kolo MŽNL NS Rijeka, donijela nam je utakmicu u mirnom turističkom mjestu koji sada "spava" zimski san. Kao i prošle sezone u Funtani nas je dočekala kiša, jako jugo, burin i loš teren domaćina.
Iako su Orijentaši pripreme prošli uz zapažene rezultate u prijateljskim utakmicama, u Funtani smo svjedočili jednoj od najgorih utakmica pa rekli bi ikada viđenih.
Na mali stadion okružen obradivim površinama na početak utakmice stiže jedna ekipa sa autom dok na poluvrijeme stiže još jedan auto i kombi ekipe, tako da je naš Orijent u nastavku utakmice imao dobru podršku vjernih Red Fuckersa.
Ništa nije pomoglo! Orijent tek uz dva promašena zicera u prvome poluvremenu i to je bilo to.
Bio je to anti nogomet gdje se sve svodilo na nabijačinu. Iako jako jugo i kiša nije dozvoljavala igru po zraku, igrači su uporno dizali loptu u zrak, a svaka predaja lopte se svodila na nabijanje.
Kretanje bez lopte, pas igra, promjene strana, predaja i otvaranje je nešto što da nitko nije vidio niti čuo za to, a dečki treniraju svaki dan.
Nevjerovatno! Kao da si ljudima na terenu dao prvi puta loptu, objasnio ima par osnovnih pravila i ajmo igrati nogomet. Jugo je očito učinilo svoje.
Pod krovom jedine tribine, navijačka podrška je bila sporadična, a dodatne živosti uveo je pomoćni sudac Pavlešić koji je imao "one man show". Nakon zajebancije gostujućih navijača, sudac ulazi u teren, prekida utakmicu, te poziva policiju na intervenciju, uz proteste da on više neće suditi ispod dijela gdje se nalazi RF. Glavni sudac prekida utakmicu, policija ulazi na teren i tribinu, smiruju situaciju, te pokušavaju odobrovoljiti pomoćnog suca da odsudi utakmicu do kraja. Muppet show u Funtani i utakmica je nekako nastavljena uz ponašanje pomoćnog sudca kao da mu je netko u školi ukrao čokoladu.
Nakon što je utakmica nastavljena, sprdačina se nastavlja, a nakon sučevog zvižduka za kraj utakmice, pomoćni je otpračen uz ovacije krivih mu navijača Orijenta.
Da bi gostovanje bilo još zanimljivije na povratku kombi otkazuje poslušnost a ekipa zaglavljuje u jednom od malih istarskih zaseoka u jedinoj otvorenoj birtiji.
Sa ovim porazom ostajemo i dalje na 12 mjestu na tablici ove niželigaške "lige prvaka", te očekuje nas ovo proljeće očito još jedna borba za ostanak.
Borba se nastavlja...

-Slike-

Ispis
07
Ožu

04.02.2017 Treći memorijalni malonogometni turnir u znak sjećanja na prijatelja sa tribine

on Utorak, 07 Ožujak 2017 16:06.

I ove godine u organizaciji Red Fuckersa održan je 3. memorijalni turnir Ivan Pađen "Šef".
Okupilo se 8. malonogometnih ekipa, kvartovi našega Sušaka i gosti uprava Orijenta.
Bilo je uzbudljivo do samoga kraja kako na terenu tako i uz njega gdje su svi okupljeni drukali za svoje favorite turnira. Za sve prisutne osigurano je druženje uz dobru okrijepu,roštilj i pive po akcijskim cijenama.
Pobjednici turnira su ekipa "IGRAČI" kojima ovim putem još jednom čestitamo na osvojenom turniru
Ponovilo se i slijedeće godine.

Ivan Pađen uvijek prisutan!

-Slike-

Ispis
07
Ožu

30.01.2017. 11 godišnjica smrti prijatelja sa tribine

on Utorak, 07 Ožujak 2017 16:04.

Kao i svake godine obilježili smo dan sjećanja na godišnjicu smrti prijatelja sa tribine paljenjem svijeća na groblju i na mjestu pogibije iza tribine, a tjedan dana poslije organizirali smo i 3. memorijalni malonogometni turnir Ivan Pađen - "Šef"

-Slika-

Ispis
07
Ožu

Orijent -Karlovac (prijateljska utakmica)

on Utorak, 07 Ožujak 2017 16:02.

28.01. 2017. Prijateljska utakmica, Krimeja: Orijent - Karlovac 4:3

-Slike-

Croatia United Kingdom Germany France Netherlands

godisnja
FORUM

GALERIJA
VIDEO

clanci

SUSAK

povijest